X

Information om att bekräfta abonnemang

Bekräfta abonnemang

Du har eller har haft ett prov-abonnemang och bestämt dig för att fortsätta använda våra tjänster. Detta innebär att du blir kund hos oss och kommer bli fakturerad enligt gällande prislista utifrån det antal anställda du angivit. I och med att du slutför denna registrering har du också godkänt kundavtalet. Abonnemanget betalas årsvis. Du kan välja om du vill ha fakturan per brev eller som PDF via e-post.

Vad ingår?
I ett grundabonnemang ingår en laglista, en användare (inlogg) samt fri support. Du kan lägga till flera användare om ni är flera som jobbar med detta. Det finns inga begränsningar på hur många lagar du kan ha i din laglista. Du administrerar det helt själv genom att lägga till eller ta bort lagar. Det finns också utrymme för att lägga in efterlevnad för varje lag du har i listan. Behöver du skriva ut laglistan till Excel går det också.

Abonnemangskostnad

Abonnemanget faktureras årsvis enligt nedan prislista.

1-10 anställda 1795,-
11-30 anställda 3495,- 
31-99 anställda 4995,- 
100 anställda och uppåt  9995,- 


Extra användare
Du kan koppla flera personer till kontot. Kostnaden är 450,-/år och person. Detta gör du enklast genom att kontakta supporten och meddela namn, e-postadress och mobilnummer på den nya användaren.

Uppsägning
Vi har ingen uppsägningstid utan du kan när som helst (skriftligen) säga upp ditt abonnemang. Det finns bara två saker att tänka på:
1. Om du säger upp abonnemanget innan års-perioden löpt ut sker ingen återbetalning av återstående tid.
2. För att undvika att betala för kommande period ska du säga upp abonnemanget innan förfallodagen för fakturan har löpt ut.

Välkommen som kund hos Lagpunkten!