X

Varför lagbevakning?

Lagbevakning betyder trygghet
För att vara säker på att följa alla lagar är det viktigt att hålla sig à jour med förändringar och nyheter inom lagstiftningen. Men det är inte så lätt vare sig för små eller stora företag att hänga med när lagarna uppdateras, förändras och utgår. Det gäller inte minst när allt fler företag certifierar sig.
En bra lagbevakningstjänst är därför till stor hjälp för att hålla sig uppdaterad och skapa trygghet i att ni efterlever de lagar som berör verksamheten. Lagpunkten är en enkel lagbevakningstjänst som bevakar alla relevanta lagar – såväl EU-lagar som svenska lagar, förordningar och föreskrifter. Priset för ett års abonnemang på Lagpunkten motsvarar en knapp konsulttimme vilket gör tjänsten väldigt kostnadseffektiv.

Varför Lagpunkten?

En av de främsta fördelarna med Lagpunkten är enkelheten – att du får tillgång till en laglista online, där ni kan komplettera med nya lagar eller ta bort regelverk som inte gäller er verksamhet. Genom vårt samarbete med ett flertal branschföreningar får du tillgång till samlad erfarenhet från många företag med liknande verksamhet, så att du slipper börja från början och ”uppfinna hjulet” själv.

Enkel kontroll av lagefterlevnad
Vår tjänst är enkel och väldigt prisvärd även för mindre företag. Till skillnad från många andra laglistor på nätet kan du också fylla i lagefterlevnad i vårt verktyg.

Fördelar

FÖRDELAR

Vare sig ditt företag är litet eller stort och är verksamt inom tillverkning, handel eller service så är Lagpunkten ett verktyg som kvalitetssäkrar din lagbevakning. Se vad som ingår i ett abonnemang här.

Demo
Se hur vår tjänst Lagpunkten fungerar genom vår snabba och tydliga demo! - klicka här
 
Provabonnemang
Upptäck fördelarna och enkelheten. Testa gratis i 2 veckor – med support under provtiden! - klicka här