X

Våra kunder

Vi värdesätter alla våra kunder och försöker hjälpa alla att utveckla sin verksamhet inom kvalitet, miljö och lagbevakning. Våra kunder är både små och stora företag inom privat och offentlig sektor. Vi har ett antal branschföreningar som kunder desuutom och dessa kan du titta mer på här.

Nedan ser du kommentarer från några av våra kunder. Om du vill ha referenser inför ditt beslut att börja använda Lagpunkten kan du kontakta oss här.

 • Lagpunkten har många fördelar som gör att tjänsten förenklar vår lagefterlevnad. Det är tryggt, systematiskt, enkelt och överskådligt. Dessutom har de en bra och tillgänglig support där man alltid kan få hjälp om man har frågor.

  Karin KöhlerDAB Dental

  Lagpunkten är en stor hjälp för oss på Frohe att arbeta med lagefterlevnad på ett systematiskt sätt och är ett bra hjälpmedel i vårt kvalitets- och miljöledningssystem.

  Klas SamuelssonVD Frohe AB

  Eftersom vi är ISO 9001- och ISO 14001-certifierade måste vi löpande följa upp lagar och förordningar. Då är Lagpunktens branschanpassade lista en stor fördel, där man redan plockat ut de förordningar och lagar som berör vår verksamhet.

  Vidar WernöeEK Power Solutions
 • Lagpunkten erbjuder en pålitlig och enkel lagbevakningstjänst som ger en trygghet för oss. Genom regelbundna uppdateringar håller vi oss informerade om nya och kommande lagändringar. Lagpunkten är en viktig del i vårt verksamhetssystem!

  Frida BladhEssem Design

  Det är ett enkelt, effektivt, tryggt och strukturerat system som underlättar arbetet med att följa och ha koll på lagarna. Tjänsten är också väldigt prisvärd med tanke på alla funktioner som ingår och hur mycket tid den sparar.

  Maria Jangsell Faiber AB
 • Med Lagpunkten kan vi enkelt, rationellt och systematiskt hålla koll på vilka förändringar vi gjort för att leva upp till nya lagkrav. Jag skulle inte klara av att hålla koll på lagefterlevnaden utan ett system och kan varmt rekommendera Lagpunktens webbaserade system.

  Anna Lesnik Kontaktpressning

  Den stora fördelen är att vi enkelt kan skapa en egen laglista online och anpassa den helt till vår egen verksamhet. Det sparar tid samtidigt som vi säkrar att vi är uppdaterade om alla nya lagar och förändringar.

  Bo Hammar Silver och Stål

  Vi på Sustema rekommenderar Lagpunkten till våra kunder. En av fördelarna med Lagpunkten är att den vanligaste lagstiftningen samlas på ett och samma ställe så att man inte behöver gå in på respektive myndigheters hemsidor och leta.

  Johan Törnberg Sustema

  Lagpunkten är alltid är uppdaterad och man kan enkelt sortera på senast ändrad lag. Jag kan kontrollera branschlaglistan efter lagar som kan saknas i min lista. Det är också praktiskt att man kan skriva ut pdf med lagändringar.

  Gunilla Malmqvist FaluPlast AB

Lagpunkten är en webbtjänst för lagbevakning och lagefterlevnad. I Lagpunkten finns alla lagar som är relevanta för ett företag, såväl på svensk nivå som på EU-nivå.

Titta på vår instruktiva film om hur Lagpunkten kan hjälpa dig att snabbt komma igång.

Saknar ett enkel och kraftfullt verktyg för att ha koll på lagkrav och efterlevnad? Testa vår tjänst i två veckor utan kostnad.