X

Om oss

Lagpunkten är en webbtjänst för lagbevakning och lagefterlevnad. Alla företag måste ha kunskap om de regulatoriska krav som ställs och hantera dem. Ofta handlar det om miljölagar och arbetsmiljölagar, men i Lagpunkten finns alla lagar som är relevanta för ett företag, såväl på svensk nivå som på EU-nivå.

Lagpunkten startade 2005 och drivs av P.Cap AB. Vi som jobbar med tjänsten är Natanael Novak (försäljning), Pedro Capetillo (försäljning och utveckling), Sandra Häkkinen (laguppdateringar och nyhetere), Marta Capetillo (marknadsföring). Vi är små, snabbfotade och har som enda mål att erbjuda både stora och små företag en tjänst som täcker både lagbevakning och lagefterlevnad – enkelt och samtidigt till ett väldigt lågt pris.

Vi på Lagpunkten har valt att vara en lite annorlunda lagbevakningstjänst. Vi bevakar alla lagar, från EU/EG-lagstiftning till svenska lagar och föreskrifter, men väljer att redovisa de lagar som är relevanta för olika typer av verksamheter så att det blir så enkelt som möjligt för dig.

Kontakta oss gärna för att få veta mer
Telefon: 0703-68 34 34
E-post: [email protected]

Lagpunkten är en webbtjänst för lagbevakning och lagefterlevnad. I Lagpunkten finns alla lagar som är relevanta för ett företag, såväl på svensk nivå som på EU-nivå.

Titta på vår instruktiva film om hur Lagpunkten kan hjälpa dig att snabbt komma igång.

Saknar ett enkel och kraftfullt verktyg för att ha koll på lagkrav och efterlevnad? Testa vår tjänst i två veckor utan kostnad.