X

Kontakt och support

Om du är intresserad av Lagpunkten och vill få mer information innan du tecknar ett abonnemang med oss, hör gärna av dig på telefon och mejl nedan eller via kontaktformulär.

För att lära dig mer kan du prova Lagpunkten kan du göra det gratis i 14 dagar! Testa gratis.

Om du redan är abonnent på någon av Lagpunktens tjänster och behöver hjälp med specifika användarfrågor eller stöd med att skapa din laglista, kan du prata direkt med vår support via telefon eller mejl nedan. Du kan också gå in på vår supportsida där du hittar instruktioner i vår hjälpfunktion eller svar på några av dina frågor på Q&A - vanliga frågor. Dessutom kan du använda vårt supportformulär och skicka in dina ärenden via det.

Kontaktformulär

Är du intresserad av våra tjänster Lagpunkten Bas, Ledning, Branschlaglistan eller Direkt och vill veta mer om det passar ditt företag innan du går vidare, kan du ställa dina frågor i detta formulär. Här kan du också boka in en demo eller ställa frågor om hur man gör ett provabonnemang.

Administration

Är du redan abonnent och har behov av administrativ karaktär, som t ex hur man lägger till användare, ändrar antal anställda, byter adress eller ändrar användaruppgifter, kan du använda det här formuläret.

Supportsidan

Här hittar du hjälp-texter och handböcker i vår Hjälpfunktion samt svar på vanliga frågor i Q&A. Behöver du hjälp med systemet, med att lägga till lagar och laglistor eller med andra tekniska frågor, finns även ett supportformulär att skicka in till Lagpunkten.

Lagpunkten är en webbtjänst för lagbevakning och lagefterlevnad. I Lagpunkten finns alla lagar som är relevanta för ett företag, såväl på svensk nivå som på EU-nivå.

Titta på vår instruktiva film om hur Lagpunkten kan hjälpa dig att snabbt komma igång.

Saknar ett enkel och kraftfullt verktyg för att ha koll på lagkrav och efterlevnad? Testa vår tjänst i två veckor utan kostnad.