X

Branschsidor

Som medlem i en ansluten bransch har du gratis tillgång till Branschlaglistan. Den innehåller de lagar som din branschförening har bedömt att ett företag i branschen behöver efterleva. Om verksamheten så kräver, behöver laglistan kompletteras och det är företagets ansvar att göra detta.

Läs mer om tjänsten Branschlaglistan här.

Branschlaglistan är en bra startpunkt för dig och ditt företag att komma igång med ett systematiskt lagarbete. Du kan sedan fortsätta med ett komplett abonnemang av Lagpunkten Bas för att utveckla laglistan vidare. Läs mer om Lagpunkten Bas här.

För komma åt Branschlaglistan behöver du gå till din branschsida och registrera dig. Det är helt kostnadsfritt och tar ca 2 minuter att göra. Klicka på din bransch knapp nedan. 

Branschsamarbete

Vi samarbetar med många branscher. Är du intresserad av att vet vad ett branschsamarbete med Lagpunkten innebär? Läs mer här.

Lagpunkten är en webbtjänst för lagbevakning och lagefterlevnad. I Lagpunkten finns alla lagar som är relevanta för ett företag, såväl på svensk nivå som på EU-nivå.

Titta på vår instruktiva film om hur Lagpunkten kan hjälpa dig att snabbt komma igång.

Saknar ett enkel och kraftfullt verktyg för att ha koll på lagkrav och efterlevnad? Testa vår tjänst i två veckor utan kostnad.