X

Välkommen!

Genom ett samarbete med Lagpunkten har vi tagit fram en laglista som innehåller de lagar och förordningar som generellt berör företag i branschen. På detta sätt får du hjälp att veta vilka lagar som berör ditt företag. Laglistan är en kostnadsfri tjänst för medlemmar!
Vill du veta mer om oss klickar du på loggan för att komma till vår hemsida

Branschlaglista för medlemmar

Som medlem i STEMA har du fri tillgång till STEMAs branschlaglista. Den innehåller lagar och förordningar som påverkar dig som är verksam inom branschen. Observera att detta är en generell laglista. Det kan finnas fler lagar som påverkar ditt företag. Klicka nedan för att registrera dig och få tillgång till laglistan. Eller LOGGA IN om du redan är registrerad

Egen laglista

Om du har behov av en egen laglista, där du själv avgör vilka lagar som ska ingå, så ska du skaffa ett komplett abonnemang i Lagpunkten. Du kan fritt välja lagar och dokumentera efterlevnaden för varje i vårt enkla verktyg. Registrera dig och testa oss i två veckor helt gratis!

Lagpunkten är en webbtjänst för lagbevakning och lagefterlevnad. I Lagpunkten finns alla lagar som är relevanta för ett företag, såväl på svensk nivå som på EU-nivå.

Titta på vår instruktiva film om hur Lagpunkten kan hjälpa dig att snabbt komma igång.

Saknar ett enkel och kraftfullt verktyg för att ha koll på lagkrav och efterlevnad? Testa vår tjänst i två veckor utan kostnad.